Blog

TRYBIKE TÖRTÉNETE

Finibus Bonorum
2021.06.01 17:37

Trybike Története

Két testvér PIM és Alex áll a Trybike mögött. Hollandiában élnek, ahol nagy hagyománya van a kerékpározásnak, és ahol szinte mindenkinek van kerékpárja. Több éve foglalkoznak játékok importjával és forgalmazásával.2015-ben kezdték meg saját egyensúlyi kerékpárunk fejlesztését, és importőrként és kerékpárosként minden tudásunkat felhasználták a Trybike fejlesztéséhez. Örömmel terveztek egy tökéletes egyensúlyi kerékpárt, amely biztonságos, stabil, tartós, és nagyon szép kialakítású, trendi és praktikus.A Trybike pontosan olyan, amelyet szívesen szerettünk volna magunknak is gyerekként.

 

Két testvér PIM és Alex áll a Trybike mögött. Hollandiában élnek, ahol nagy hagyománya van a kerékpározásnak, és ahol szinte mindenkinek van kerékpárja. Több éve foglalkoznak játékok importjával és forgalmazásával.

2015-ben kezdték meg saját egyensúlyi kerékpárunk fejlesztését, és importőrként és kerékpárosként minden tudásunkat felhasználták a Trybike fejlesztéséhez. Örömmel terveztek egy tökéletes egyensúlyi kerékpárt, amely biztonságos, stabil, tartós, és nagyon szép kialakítású, trendi és praktikus.

A Trybike pontosan olyan, amelyet szívesen szerettünk volna magunknak is gyerekként.