Blog

01
Jún

Trybike Története

Két testvér PIM és Alex áll a Trybike mögött. Hollandiában élnek, ahol nagy hagyománya van a kerékpározásnak, és ahol szinte mindenkinek van kerékpárja. Több éve foglalkoznak játékok importjával és forgalmazásával.2015-ben kezdték meg saját egyensúlyi kerékpárunk fejlesztését, és importőrként és kerékpárosként minden tudásunkat felhasználták a Trybike fejlesztéséhez. Örömmel terveztek egy tökéletes egyensúlyi kerékpárt, amely biztonságos, stabil, tartós, és nagyon szép kialakítású, trendi és praktikus.A Trybike pontosan olyan, amelyet szívesen szerettünk volna magunknak is gyerekként.

 

01
Jún

1,5 évet töltöttek a fejlesztésével, 34 tesztmodellt készítetettek, több gyerekkel tesztelték, akik igencsak használták, húzták-vonták a  Trybike-ot. Hollandiában tervezték és tesztelték.

Sajnos a gyártás túl drága Hollandiában vagy Európában, de találtak egy kis gyárat Kínában, amely felelősségteljesen gyártja a Trybike-ot. Tiszteletben tartva a környezetet és az embereket. Büszkék a kínai gyárukra és alkalmazottaira. 

01
Jún

A Trybike-ot a lehető leg fenntarthatóbbá tesszik, tiszteletben tartva bolygónkat és embertársainkat. Ez már a tervezési szakaszban elkezdődött egy tartós, erős és minőségi termék elkészítésével. A megfelelő anyagok kiválasztásával is. A lehető legkevesebb műanyag és nincs pamut, például azért, mert a pamut termesztése organikus vagy nem, rendkívül káros a környezetre. Tanúsított fát, újrahasznosított kartont és csak kiváló minőségű és biztonságos anyagokat használnak.

A Trybike jó úton halad a fenntarthatóság terén, de még nem ott tart, ahol szeretne lenni. Mindig van hová fejlődni, és mindig keresik ezeket a fejlesztéseket.

01
Jún

Több mint 7 éve importáltak egy jól ismert egyensúlyi kerékpármárkát, de nem voltak igazán elégedettek ennek a márkának a minőségével, áraival és működési módjával. Kifejlesztettek egy egyensúlyi kerékpárt, amely megfelel a kritériumoknak, könnyen használható, praktikus kialakítású, saját fejlesztés, minden tudást felhasználva.

A Trybike egy olyan termék, amelyet teljes mértékben támogatunk és amire nagyon büszkék vagyunk.